ENEN
alle kategorier

Nyheder

Tungvægts officiel meddelelse! Kelite introducerer officielt WALTER som en strategisk investeringspartner!

Af Li Chenyu / hcfire360 December 2022

Den 23. oktober 2022 blev aftalen om Walthers investering i Kelite underskrevet. WALTER, en division af Sandvik Manufacturing and Machining Solutions, vil eje en 12.44 procent af aktierne i Kelite gennem et kinesisk investeringsselskab. De to parter ser positivt på det fremtidige samarbejde og har udviklet muligheder for de resterende aktier i Kelite.

WALTER, med hovedkontor i Tyskland, er en af ​​verdens førende producenter af præcisionsværktøj til metalbearbejdning. Virksomheden er en del af Sandvik Group, en ingeniørgruppe grundlagt i 1862 i Sverige, beskæftiget med minedrift og udgravning af sten, bearbejdning af sten og metalskæring, og tilbyder produkter og løsninger baseret på innovation, digitalisering og bæredygtig ingeniørvirksomhed.

Ved udgangen af ​​2021 havde Sandvik-koncernen cirka 39,000 ansatte, et salgsnetværk i 150 lande og en omsætning fra fortsættende aktiviteter på cirka 86 milliarder SEK. WALTER har cirka 3,800 ansatte og kunder i mere end 80 lande verden over.

Som en af ​​de mest indflydelsesrige virksomheder og avancerede mærker inden for præcisionsskæreværktøjer i Kina, har Kelite altid positioneret sig som et præcisionsfremstillings- og avanceret værktøjsmærke, med forretningsomfang, der dækker hele hårde værktøjer, CNC-skær, super hårdt værktøj, værktøjsslibning, belægningstjenester, medicinsk værktøj osv., og leverer totalløsninger til metalskæring. I det næste årti vil Kinas avancerede fremstillingsindustri indvarsle gylden vækst og blive en vigtig søjleindustri i den nationale økonomi.

Kelite Group vil fortsætte med at vælge mellem-til-høj-end-ruten, skabe niche-specialkategorier, forbedre den fulde kategoridækning af skærende værktøjer og øge distributionen og oversøisk kanalkonstruktion.

3.22

3

Kelite and WALTER will cooperate for some operational businesses to further enhance Kelite's product offerings in the local high-end market. As a national specialized enterprise in the tool industry, Kelite will vigorously develop high performance hårdmetal skær and other products. Kelite will help customers to reduce costs and improve the efficiency of metal cutting, thus increasing the competitiveness of their products.

Walthers strategiske investering i Kelite vil støtte Kelite i at udvikle sig til en værktøjsvirksomhed i verdensklasse i fremtiden!