ENEN
alle kategorier

Nyheder

Tillykke! Kelite Zhuzhou New Material Industrial Park åbnede officielt!

Af Li Chenyu / hcfire360 December 2022

6

Klokken 10:18 den 21. september 2022 blev den banebrydende ceremoni for Kelite Zhuzhou New Materials Industrial Park-projektet åbnet! Den banebrydende ceremoni var vært for Liu Hui, medlem af partiarbejdsudvalget i Zhuzhou højteknologiske zone, stående udvalg i Tianyuan-distriktet, vicesekretær for partigruppen for distriktets folkeregering og viceborgmester i distriktet, Wang Zhiqiang, Vicesekretær for partiarbejdsudvalget for højteknologizonen, Huang Jijun, vicedirektør for ledelsesudvalget for højteknologizonen, Dr. Ke Yashi, formand for Arnold Group, Wu Zhiyong, formand for Arnold, Li Haikun, General Manager for Coheno, Xie Kangde, General Manager for Chinatungsten High-tech Group og næsten 300 mennesker inklusive industrigæster og medier deltog i ceremonien!

6.2

Som en af ​​de mest indflydelsesrige virksomheder inden for præcisionsskærende værktøjer i Kina, er Kelite forpligtet til at blive leder af nationale skæreværktøjsvirksomheder. Projektet vil dække et areal på 56,000 kvadratmeter med et samlet byggeareal på 48,200 kvadratmeter til produktion af højtydende og præcise vendeskær CNC-skær med en årlig produktionskapacitet på 72 millioner stykker CNC-skær. Efter afslutningen af ​​projektet kan drive beskæftigelsen af ​​mere end 400 mennesker, for at opnå en årlig outputværdi på 1 milliard yuan."

6.3

Huang Jijun, vicedirektør for ledelseskomitéen for det nye højteknologiske område, sagde i sin tale: "I henhold til momentum af hurtig udvikling af K&N vil den årlige outputværdi af projektet nå op på mere end 1 milliard yuan, når det når fuld produktion, og materialeforskningsinstituttet og teknologisk R&D-center vil blive etableret i Zhuzhou, som helt sikkert vil injicere et stærkt momentum for hårdmetalindustrien i vores by og den nye materialeindustri i vores område og tilføje nyt momentum til opførelsen af ​​en berømt produktionsby. Vitalitet."

6.4

Ltd. Mr. Li Haikun sagde: "Det nye industriparkprojekt integrerer fuldt ud den 17-årige industritekniske styrke af Techno og mærkefordelene ved Kelite, og er forpligtet til at realisere lokaliseringen af ​​højpræcisions CNC-skær. Og bruge den eksisterende distribution model- og terminalkanaler til hurtigt at indtage mellem- og high-end-markedet og erstatte nogle af den samme type importerede mærkeindsatser.Den samtidige etablering af forskningsinstituttet vil også øge virksomhedens dybdegående forskning i kombinationen af ​​metal-keramik, coating og andre processer for at udvikle produkter med høj værditilvækst."

Vores produkter er meget udbredt inden for fremstillingsområder inden for rumfart, militær, vindkraft, bilindustrien, ingeniørmaskiner, formfremstilling og så videre. Virksomhedens hovedprodukter er alle former for coatede vendeskær, CNC-drejning, fræsning, boring, rille- og skæreskær, gevindskær, metalkeramiske skær, stænger og produktion, udvikling og salg af traditionelle spænde- og svejseindsatser, samtidig med at man accepterer ikke-standard tilpasning såsom indkommende tegninger og prøver.

640 (5)

Kelites kraftige udvikling af CNC-skær denne gang vil fremskynde lokaliseringen af ​​avancerede CNC-skær i Kina, reducere omkostningerne og øge effektiviteten for CNC-værktøjsbrugere og forbedre deres produkters konkurrenceevne.

6406

6407

I fremtiden vil Kelite lancere flere højkvalitets CNC-indsatsprodukter for bedre at betjene Arnold-kunder!