ENEN
alle kategorier

Firma profil

Zhuzhou Kelite Advanced Materials Co.,Ltd har været specialiseret i CNC hårdmetal drejning og fræsning af skær, skære- og rilleskær, cermet skær og stænger, hårdmetal savspidser, hårdmetal svejsning og klemme skær siden 2005, også specialdesign og fremstilling af vores kunders specifikationer, hvilket giver en komplet løsning til den mekaniske bearbejdning og fremstillingsindustrien.

Nu har vi personale på 200-300 personer, herunder 25% senior tekniske ingeniører, som har været engageret i hårdmetal skærende værktøjer i mange år. Vores teams har stor erfaring med CNC-skærteknologi og stærk evne til at udvikle nye produkter.

Vi har en årlig produktionsevne på 200 millioner stk. CNC hårdmetal skær ved at investere forhånd fuldautomatisk maskine fra Schweiz, importeret fuldautomatisk trykmaskine, vakuum- og sintringsovn, fuldautomatisk slibemaskine, dybbehandlingsudstyr og CVD/PVD-belægningscenter.

Vores virksomhed har opbygget et godt mærkeimage ved kvalitet og oprigtig service på det kinesiske fastland, mens vi i vid udstrækning udvider hjemmemarkedet, har vi også deltaget i internationale udstillinger rundt om i verden med et godt omdømme. Vores produkter eksporteres til Europa, Mellemøsten, Sydamerika, Sydøstasien osv

Vi har mærke eneagent og distributører, for kunder kan købe direkte fra deres eget land med direkte fabrikspris.

Sep 2021, zhuzhou kelite (verdens topkvalitets hårdmetalindsatser & Suzhou Ahno (verdens topkvalitetsbor) sluttet sig sammen til KERNO-virksomhed og starter ny fabriksbygning, antag at i slutningen af ​​2022 vil produktionskapaciteten blive udvidet 10 gange.

Vi tror på, at vi kan opnå gensidige fordele og win-win-resultater med vores kunde gennem vores kontinuerlige indsats og forfølgelse.